O nama

 

Porodična firma "Daničić enterijeri" osnovana je kao naslednik stolarske radionice koja se dugi niz godina bavila proizvodnjom nameštaja od masiva i pločastih materijala, kako unikatnih komada nameštaja tako i nameštaja po individualnom zahtevu klijenta.

"Daničić enterijeri" se bavi projektovanjem enterijerskih rešenja, izvodjenjem svih vrsta gradjevinskih radova, vezanih za enterijer i proizvodnjom svih tipova nameštaja.

U našem proizvodnom procesu koristimo širok spektar materijala koji čine svaki proizvod jedinstvenim. kombinacije punog drveta (hrast, bukva, trešnja, orah...), medijapana, furnira, univera, kao i poliuretanske, akrilne i vodene boje i lakove,- daju nam veliki broj mogućnosti u dizajniranju i izradi enterijera, od klasičnih do najmodernijih linija.

Zahvaljujuci našem profesionalnom timu i njihovom iskustvu i znanju, možete biti sigurni da će Vaš stambeni ili poslovni prostor biti opremljen po Vašim željama, potrebama i mogućnostima a da pritom bude prijatan, funkcionalan i moderan.